Sammen hver for sig: DVL’s 90-års fødselsdag

Runde fødselsdage skal fejres, og vi havde da også kæmpestore planer for vores 90-årige vandre-fællesskab den 18. maj. Men i stedet for konference og reception, inviterer vi til vandretur lige der, hvor du bor.

Pause i midt i bøgeskoven ved Gyrstinge. Foto Jens Arrent

En lille gruppe holder pause i bøgeskoven ved Gyrstinge. Foto Jens Arrent

Den 18. maj 2020 kan Dansk Vandrelaug fejre en flot rund fødselsdag. Det er halvfems år siden, Stig Hansen samlede en flok unge vandrevenner i Gribskov i Nordsjælland og stiftede foreningen.

Siden er det gået op og ned, mest i Danmark men også uden for de danske grænser. Og selvom vi er vandret igennem en verdenskrig, er der aldrig blevet taget så få skridt i samlet flok som nu. Det er trist, men sådan må det være – sammen, hver for sig.

Den 18. maj kl. 9-21 går vi sammen, hver for sig ✔

MEN fejres det skal DVL naturligvis!

Og du bestemmer selv, hvor. Vi inviterer dig til at pakke rygsækken med kaffe/te, madpakke eller godtepose og måske endda Dannebrog – og tage ud på din nærmeste yndlingsvandrerute og vise flaget. Giv dig selv og DVL en toptur i fødselsdagsgave!

Gå en dejlig tur den 18. maj, når det passer dig imellem kl. 9-21. Find et godt sted at nyde din medbragte proviant ude i naturen.

Du får to opgaver med i baglommen: Mål distancen og tag et billede ude på ruten. Så ser vi, hvor mange kilometer vi kan vandre sammen, hver for sig – på én dag.

Som bonus kan du også deltage i en helt særlig topkonkurrence, hvis du måler turens højeste punkt i meter. Der er fine præmier på spil, når du deltager i På toppen med Dansk Vandrelaug!

Når du kommer hjem fra din festlige vandretur, kan du herunder indtaste kilometer, eventuelt højdepunkt i meter og uploade billedet.

Vi vil gerne vise en samling af fødselsdagsbilleder, nærbilleder, udsigter og hvad du ellers fanger af gode skud ude på din fødselsdagsvandretur.

Send dit særligt udvalgte billede via formularen herunder og bliv en del en kæmpe billedserie, der fx kunne begynde således (klik og se billederne i fuld størrelse. De er naturligvis taget lang tid før, vi kendte til corona):

Del også vandreglæden på Instagram

Hvis du er på det sociale medie Instagram, kan du også dele dine vandrebilleder der ved at tagge dem med #danskvandrelaug, sådan som brugerne herunder har gjort.

#danskvandrelaug på Instagram
#danskvandrelaug på instagram.com

Af Camilla Dam


DVL’s 90 års fødselsdag er støttet af:

Nordea-fonden støtter På toppen med Dansk Vandrelaug


Læs også

DVL for 50 år siden

DVL for 50 år siden – del 2

DVL’s historie

På toppen med Dansk Vandrelaug