Find ud til turene og nyd foråret

Selvom vi lige har haft en smule snevejr springer alt ud omkring os, imens der bliver skruet op for temperaturen. Det er forår, og dag for dag dukker der flere farver og dufte frem, når vi er på tur.

Voldstedet Kjællinghøl med snedække. Foto Vagn Olsen

Sne i marts er ikke usædvanligt - billedet af Voldstedet Kjællinghøl er dog fra en decemberdag. Foto Vagn Olsen

Vi fortsætter vores tema om Historiske Vandringer og viser, hvor du kan få finde vandreoplevelser med historisk indhold. Du finder dem enten under Vandreture eller på historiskevandringer.dk. I vores sidste blad VandreLiv og her på siden fortæller vi også om nogle af de eksterne aktører, Nationalmuseet og HistoriskAtlas.dk.

Som altid er VandreLiv mangfoldigt og spændende. I det sidste nummer kan du læse om gåture i mørke og ture med overnatning, om fortidens skovforarmning og fotokonkurrencen 2022, hvor du ser de fine vinderbilleder, imens vi opfordrer jer til at deltage i fotokonkurrencen 2023. Som vanligt skriver vi også om bøger og nyt udstyr.

Jeg håber, du vil benytte de mange fine ture til at komme ud og få frisk luft sammen med andre i godt selskab. Der er ikke noget så godt som at komme ud og blive glad i låget. Vores turledere tilbyder mere end 470 ture i marts og april! Heraf er 48 ture Historiske Vandringer.

Bemærk, at VandreLiv fremover udsendes med Forbrugerkontakts omslag, hvor omdelingen først er den første onsdag eller torsdag i ulige måneder.

Husk, du altid finder meget mere viden og inspiration til skønne vandreture på dvl.dk.

Vi ses på tur

Venlig hilsen

Steen