Fotokonkurrencen 2021: Glæden ved bevægelse

2021 er blevet udnævnt som 'bevægelsens år' af en række idrætsorganisationer, foreninger og DR for at få danskerne til at røre sig mere. Og i bevægelsens år er temaet for fotokonkurrencen naturligvis være ’Glæden ved bevægelse’. 

Balancekunst. Foto Karen Schmolke, vinder af fotokonkurrencen 2019

Balancekunst. Foto Karen Schmolke, vinder af fotokonkurrencen 2019

Medbring kameraet eller tag mobilen frem på dine vandreture med DVL og fortolk temaet, så er det måske dig, der får del i de flotte præmier fra Friluftsland.

Reglerne for at deltage er enkle: Du skal være medlem af DVL, du kan højst uploade tre billeder og de skal være taget på en DVL-tur. Og så foretrækker den uvildige dommerkomite billeder med mennesker på.

I forhold til persondatalovgivningen (GDPR) kan billeder taget under DVL-aktiviteter offentliggøres uden samtykke, når blot du holder dig for øje, at ingen af de personer, der er afbildet, kan føle sig udstillet, udnyttet eller krænket.

Hav medlemsnummeret klar

fotokonkurrence.dvl.dk logger du ind med dit medlemsnummer som brugernavn og samme adgangskode, som nu benytter på medlemsportalen. Hvis du aldrig har været logget på DVL’s medlemsportal, skal du lige gøre det først – ved at klikke på ’Glemt password’.

Vælg menupunktet Fotokonkurrence 2021. Yderligere vejledning finder du på selve hjemmesiden.

Du kan uploade billeder frem til den 24. oktober. Bemærk, det er muligt at skifte ud blandt de tre billeder indtil deadline. Det kræver blot at du sletter et, inden du kan uploade et nyt.

Tag årets bedste DVL-billede, præmien er gavekort til Friluftsland på henholdsvis 1.000, 750 og 500 kr.

De indsendte foto bedømmes anonymt af en dommerkomite bestående af de fotokyndige medlemmer: Karen Schmolke, Vita Gregersen Nielsen, Jan Adler Nissen og Christian Lauritzen samt landsformand Steen Kobberø-Hansen.


Konkurrencebetingelser

Konkurrencen er åben for medlemmer af Dansk Vandrelaug. Medlemmer af dommerkomiteen, Styrelsen, ansatte i sekretariatet samt personer i disses husstand kan dog ikke deltage.

Dine konkurrencefotos skal være taget på en DVL-tur, -kursus eller -ferie.

Dansk Vandrelaug må benytte alle fotos indsendt til konkurrencen i VandreLiv, på dvl.dk og andet trykt eller elektronisk materiale om DVL efter gældende regler om offentliggørelse af billeder.

Bedømmelsen af de indsendte fotos forventes afsluttet i december, hvorefter vi aftaler dato og sted for præmieoverrækkelsen. Resultatet bliver offentliggjort på dvl.dk, Facebook og i VandreLiv nr. 2, 2022.

Læs også Fotokonkurrencen 2020: Topkarakter til havudsigt

Læs også Dommere falder pladask for årets foto

 

Emner