Instagram samler vandrepletskud

Alle, der holder af at fotografere, kommer uvægerligt til at tage billeder undervejs på vandreturene. Hvad enten det er med kamera eller mobil. Og de pletskud vil vi gerne dele.

Følg #danskvandrelaug på Instagram

Følg #danskvandrelaug på Instagram

Medlemmernes billeder kan du dele og se i Dansk Vandrelaugs Facebook-gruppe, i fotokonkurrencen og iblandt familie og venner.

Hvad med at gøre det samme på Instagram? Det sociale medie er som skabt til at samle og dele de bedste indtryk fra vores vandreture. Du kan finde DVL’s officielle Instagram-konto her: instagram.com/danskvandrelaug.

På Instagram kan du følge alt fra foreninger og privatpersoner til stjernefotografer m.m. Men du kan også følge de såkaldte hashtags såsom #danskvandrelaug #DVLnaturligvis #dvldk.

Det vil sige, når du lægger et billede op med din konto og tilknytter det nogle ord inklusive et eller flere hashtag, bliver det set af andre, der følger de samme ’havelåge-ord’.

Et godt eksempel

Her har vagnolsen4 fx tagget med både #danskvandrelaug #dvlviborg #dvlnaturligvis #gribskov #tisvildehegn 

Alt, der skal til, er ét billede pr. tur – det allerbedste. Og du kan sagtens vente med at udvælge det, til du kommer hjem og har kigget billederne igennem på en større skærm.

#DVLnaturligvis på Instagram

Lad os sprede de gode indtryk fra vores mange vandreture med #danskvandrelaug #DVLnaturligvis. En del er allerede godt i gang.

Er du interesseret i vandring i det hele taget, er disse internationale hashtags måske også noget at følge for dig: #hike #hikingphotography #tramping #rambling.

HUSK GDPR!

I forhold til persondatalovgivningen (GDPR) kan billeder taget under DVL-aktiviteter offentliggøres uden samtykke, når blot du holder dig for øje, at ingen af de personer, der er afbilledet, kan føle sig udstillet, udnyttet eller krænket. (se mere på datatilsynet.dk).

#danskvandrelaug på Instagram
#danskvandrelaug på Instagram