Instagram samler vandrepletskud

Alle, der holder af at fotografere, kommer uvægerligt til at tage billeder undervejs på vandreturene. Hvad enten det er med kamera eller mobil. Og de pletskud vil vi gerne dele.

Følg #danskvandrelaug på Instagram

Følg #danskvandrelaug på Instagram

Medlemmernes billeder kan du se i Dansk Vandrelaugs Facebook-gruppe, i fotokonkurrencen og blandt familie og venner i det hele taget.

Hvad med at gøre det samme på Instagram? Det sociale medie er som skabt til at samle og dele de bedste indtryk fra vores vandreture. Du kan finde DVL’s officielle Instagram-konto her: instagram.com/danskvandrelaug.

På Instagram kan du følge alt fra foreninger og privatpersoner til stjernefotografer m.m. Men du kan også følge de såkaldte hashtags såsom #danskvandrelaug #DVLnaturligvis #dvldk.

Det vil sige, når du lægger et billede op med din konto og giver det nogle ord inklusive hashtags med på vejen, bliver det set af andre, der følger de samme ’havelåge-ord’.

Et godt eksempel

Her har vagnolsen4 fx tagget med både #danskvandrelaug #dvlviborg #dvlnaturligvis #gribskov #tisvildehegn 

Alt, der skal til, er ét billede pr. tur – det allerbedste. Og du kan sagtens vente med at udvælge det, til du kommer hjem og har kigget billederne igennem på en større skærm.

#DVLnaturligvis på Instagram

Lad os sprede de gode indtryk fra vores mange vandreture med #danskvandrelaug #DVLnaturligvis #dvldk

En del er allerede godt i gang. Med denne url: bit.ly/DVLpåInsta kan du se, hvor vi vinder frem i landskabet allerede.

Er du interesseret i vandring i det hele taget, er disse internationale hashtags måske også noget at følge for dig: #hike #hikingphotography #tramping #rambling

HUSK GDPR!

Vær opmærksom på at du med persondatalovgivningen (GDPR) skal have lov til at offentliggøre billeder, hvis enkeltpersoner er i fokus.

Situationsbilleder må du gerne dele uden samtykke, så længe at ingen med rimelighed kan føle sig udstillet, udnyttet eller krænket. Med situationsbillede menes, at formålet med billedet er at vise en aktivitet eller situation. (se mere på datatilsynet.dk).

#danskvandrelaug på Instagram
#danskvandrelaug på Instagram