Danmark går sammen

Dansk Vandrelaug er gået sammen med en række idrætsorganisationer, foreninger og ikke mindst DR for at få danskerne til at røre sig endnu mere i 2021. Opbakningen er kongelig, når vi åbner flere øjne for vandring og Danmarks bedste stioversigt.

DVL på tur ved Horsens. Foto Ann-Charlotte K. Knudsen

DVL på tur ved Horsens. Foto Ann-Charlotte K. Knudsen

Corona har åbnet manges øjne for glæderne ved den danske natur. Og vi behøver ikke rejse langt væk for at få store naturoplevelser. Det understregede dronning Margrethe i sin nytårstale.

– Vi gik ud i den grønne bøgeskov, vi tog til stranden – den friske, danske strand – vi genopdagede eller oplevede måske for første gang, hvor mange skønne og forskelligartede steder, der er i Danmark – sommetider lige om hjørnet.

– Jeg tror, at mange har fået øjnene op for vores dejlige natur og for den ro, den kan give os i en presset situation, sagde dronningen på den sidste aften i 2020.

Og vi vil fortsat åbne øjne i det, der er udnævnt bevægelsens år. For DR vil sammen med en række idrætsorganisationer og andre foreninger heriblandt Dansk Vandrelaug have danskerne til at røre sig endnu mere. Vi lægger ud med med Danmark går sammen– kampagnen.

DVL giver overblik

Frem til den 21. februar er der et særligt fokus på gang – det, vi i DVL som oftest kalder vandring. Og hvis du foretrækker at gå ud i vores dejlige natur på egen hånd, finder du her det bedste overblik og masser af ny inspiration til nye og gamle stier og ruter opdelt i regioner:

Dansk Vandrelaug lever af at gå, og det har vi gjort godt i 90 år. Vi deler gerne alle vores erfaringer, ekspertise og fif, så du finder den bedste vej ud i naturen – året rundt.

Vandrestier markedsføres på mange forskellige platforme, som er svære at overskue. Men DVL’s stiudvalg har med stort overblik samlet Danmarks bedste stioversigt – den direkte vej til en aktiv dag i dit nærområde.

Gå denne vej, hvis du vil se

Hvor du finder turene ✔️
Hvordan du i det hele taget finder rundt i Danmark ✔️
Hvordan du forbereder dig ✔️

Til gengæld må du meget gerne dele billeder fra, hvor du gik på de sociale medier. Brug #gåmed og #danmarkgårsammen, så finder flere dit vandrehit.

Klik her, hvis du vil se, hvad DVL anbefaler

 

Emner