Nu skal vi vise ben! 

Forår og sommer giver mulighed for at lufte benene i korte bukser eller skørter. Nogle foretrækker zip-bukser eller capribukser – andre korte shorts, kjole eller nederdel. Her er nogle nye muligheder fx en skort: en smart kombination af nederdel og shorts. 

På vej til Langli Foto Jens Andreas Pedersen

På vej til Langli. Foto Jens Andreas Pedersen

Sense Aero 2in1 Shorts Women

Sense Aero 2in1 Shorts
Sense Aero 2in1 Shorts

Løse ydershorts med indertights. De tætsiddende indertights mindsker risikoen for slitage mod huden og yder let støtte til musklerne. 

De er fremstillet i letvægts 4-vejsstræk aerotech-materiale, der består af en masse små huller med deraf særdeles god åndbarhed. De er svedtransporterende og hurtigtørrende med AdvancedSkin ActiveDry-teknologi. Farver: sort eller lyseblå. 

Hele vejen rundt i linningen er der netlommer, som kan rumme både væske, energibar, tøj, telefon m.m. Dertil kommer en mindre lynlåslomme. Nederst på indersiden af benene er der silikone, så de ikke trækker sig opad. 

Lige nu på tilbud hos Eventyrsport til: 395 kr. 

Frilufts Womens Nagua Skort

Frilufts womens nagua skort

Let, luftig og hurtigtørrende nederdel med indbyggede shorts til aktiv fritidsbrug i varmt vejr. Nagua Skort er fremstillet i et let, strækbart polyestermateriale, der er åndbart, svedtransporterende og tørrer lynhurtigt.  

Sammen med de indbyggede shorts og en komfortabel pasform gør det nederdelen til et godt alternativ til shorts på sommerens vandreture og rejser. Farver: Rød eller blå. 

Lige nu på tilbud hos Friluftsland til: 299 kr. 

Tierra Mens Off-Course Shorts 

Tierra Mens Off-Course Shorts
Tierra Mens Off-Course Shorts

Alsidige shorts fremstillet i softshellmateriale, som er ekstra strækbart. Materialet beskytter mod vind og vejr, men er også åndbart. Det integrerede bælte er med til at sikre, at shortsene sidder som de skal. Bagpå er de forstærket med en ekstra slidstærk blanding af ripstop-nylon-6 og elastan. På forsiden er to almindelige lommer, samt to lårlommer med lynlås, der også kan åbnes for at give lidt ekstra ventilering. Et par hårdføre og ganske alsidige shorts, der er skabt til et aktivt liv. Farver: sort eller kaki. 

Lige nu på tilbud hos Friluftsland fra: 454 kr. 

Produkter til Nyt udstyr udvælges af redaktionen blandt VandreLivs annoncører.