Vandrernes Dag 2023 i Region Nordjylland

Hvad siger du til en gratis guidet vandretur i godt selskab? Lørdag den 23. september inviterer Dansk  Vandrelaug traditionen tro alle ud i naturen på Vandrernes Dag. Gå med - det gi'r livsglæde.

Halkær Bredning og Halkær Sø. Foto ?

Halkær Bredning og Halkær Sø. Foto ?

Dansk Vandrelaug byder velkommen til nye og gamle vandrere på Vandrernes Dag i Region Midtjylland, hvor vi fejrer vandringens mange glæder samtidig med mange andre vandreforeninger i hele Europa. 

DVL’s 21 afdelinger deler de mange glæder, der er ved at vandre i flok på velplanlagte ture, som alle er gratis for gæster på Vandrernes Dag. En rutineret turleder guider dig trygt igennem landskabet, så du blot skal følge det gode selskab.

Sæt kryds i kalenderen den 23. september, for her byder DVL Aalborg velkommen udenfor til Vandrernes Dag:

Vandrernes Dag 2023 i Region Nordjylland

 

Halkær (10 km)

Mødestedet er Halkær Mølle Naturcenter, Hedegårdvej 1, 9240 Nibe, kl. 10.30. Vi tager en af de nye stier ved Halkær, som blev indviet den 2. april 2023.

Vandrernes Dag og European Walking Day fejres hvert år den første lørdag under den europæiske idrætsuge, European Week of Sport (23.-30. september). På de sociale medier kan du følge andres spor med hashtaggene #beactive #europeanwalkingday. Og så selvfølgelig vores egne #dvldk og #danskvandrelaug.


Få et regionalt overblik over de mange andre gåture her: