‘WE WALK’ i Danmarks Motionsuge – Går du med i uge 41?

Efterårets store kampagne for at få flere ud at vandre foregår i uge 41 - den 9.-15. oktober, hvor 'WE WALK' og Danmarks Motionsuge byder på en masse gåture i hele landet. Tag med ud på tur, mærk naturen og få fællesskabet med i købet.

Efterår for fuldt tryk. Foto Jens Arrent

Efterår for fuldt tryk. Foto Jens Arrent

WE WALK 2023 er god motion i hyggeligt selskab. Det er lige, hvad du får med på vandreture med Dansk Vandrelaug. Vi går sammen for at røre os i fællesskab, mens vi nyder naturen og alt det positive, der følger i sporene af en vandretur.

DGI og Danmarks Idrætsforbund, DIF, har et mål om at gøre flere opmærksom på alle goderne. Derfor går vi sammen i WE WALK-kampagnen igen i år.

– Vi forsøger med WE WALK at få en masse mennesker ud af døren i hele landet. Der er så mange gode grunde til, at man skal gå. Det er bare sundt på alle måder – det holder kroppen og hjernen frisk, siger Thomas Lind, programleder for Bevæg dig for livet – Løb og gang, der står bag WE WALK.

Idrætsorganisationerne Dansk Firmaidræt, Dansk Skoleidræt, DIF, DGI og International Sport and Culture Association (ISCA) står bag Danmarks Motionsuge, hvor alle arrangementer er gratis.

DVL’s vandreture i uge 41 er både en del af WE WALK-kampagnen og Danmarks Motionsuge.

Gå direkte til DVL’s gratis vandreture i uge 41

bevaegdigforlivet.dk/wewalk kan du finde andre gratis ture, der ikke er arrangeret af Dansk Vandrelaug, ligesom danmarksmotionsuge.dk/begivenheder byder på en masse tilbud også uden for DVL’s vandreregi. Alle begivenhederne er gratis, ligesom de fleste DVL-ture er i uge 41.

Uge 41 er også en del af den europæiske idrætsuge #BEACTIVE

Ukendte steder

At man fyldes med positiv energi ved at vandre en tur i godt selskab, ved DVL’s ca,. 10.000 medlemmer godt. Se bare her:

– Jeg holder meget af at komme ud i naturen på alle tider af året. Det er spændende at opleve nye steder. Det sociale fællesskab med højt humør er rart.

– I de snart 5 år, jeg har været med i DVL, har jeg været så mange steder, som jeg ikke kendte, og har oplevet så utrolig meget flot natur, siger Bente Michelsen fra Københavns Afdeling om DVL’s vandreture.

Følg trygt efter turlederne

På en vandretur med DVL bliver du ført rundt i trygge rammer. Mødestedet er tydeligt markeret på den enkelte tur. Og turlederen har forbedret ruten så godt, at du kan nyde omgivelserne i fulde drag, inklusive det gode følgeskab, uden at skulle bekymre dig om at finde vej. Så det er bare at fylde den lille rygsæk med en termokande, lidt snack eller en madpakke plus regntøjet og noget at sidde på til pauserne og så afsted.

Her er nogle af oplevelserne med DVL:

 

Ses vi derude?

Emner