Vandrernes Dag 2022 i Region Nordjylland

Hvad siger du til en gratis guidet vandretur i godt selskab? Den 3. søndag i september inviterer Dansk Vandrelaug traditionen tro alle ud i naturen på Vandrernes Dag. Ses vi den 18. september?

Hærvejen et stykke længere sydpå ved Skals

Hærvejen et stykke længere sydpå ved Skals og Viborg.

Vandring giver grøn energi! Og Dansk Vandrelaug byder velkommen til nye og gamle vandrere på den årligt tilbagevendende Vandrernes Dag den 18. september.

DVL’s 21 afdelinger deler de mange glæder, der er ved at vandre i flok på ture, som alle er gratis for gæster på Vandrernes Dag. En rutineret turleder guider dig trygt igennem landskabet, så du blot skal følge det gode selskab.

Sæt kryds i kalenderen, for her byder Aalborg Afdeling velkommen udenfor til Vandrernes Dag:

Hærvejen til Drastrup (10 km)

Mødestedet er Lidl, K. Christensens Vej, 9200 Aalborg SV kl. 10.30. Vi vandrer ad hærvejen til Drastrup Skov, spiser vores medbragte mad ved lege- og samlingspladsen, bagefter fortsætter vi mod Østerådalen tilbage.

Find samtlige Vandrernes Dag-ture her

Vandrernes Dag 2022

Med DVL på vandretur

På vandretur med DVL sørger vores erfarne turledere for, at du bliver ført sikkert rundt i landskab, langs vand og i by. De holder de fornødne pauser undervejs, hvor den medbragte kaffe/te og mad/mellemmåltider bliver fortæret.

Du får med stor sandsynlighed også et par vandrehistorier undervejs, mens gruppen er garant for godt selskab.

Husk

Gode sko eller støvler, som er gået til. Medbring vand, snacks og kaffe/te – og en madpakke, hvis turen foregår over flere timer. Tjek vejrudsigten, om du har brug for vandtæt eller vindtæt påklædning.


Få et regionalt overblik over de mange gåture her: