Husk fotokonkurrencen 2022!

DVL's Facebook-gruppe flyder over med gode billeder fra vandreturene, og på flere af afdelingernes hjemmesider kan vi ligeledes glædes over, at der bliver delt en masse skønne billeder.

Nedad mod helvete. Foto Rie Lambæk Mikkelsen

Nedad mod "helvete". Foto Rie Lambæk Mikkelsen - vinder af fotokonkurrencen 2021.

Spørgsmålet er, om de mange dygtige fotografer kender til DVL’s årligt tilbagevendende fotokonkurrence?

Temaet er helt åbent – din fortolkning af DVL på tur. Og det kræver ikke nødvendigvis et stort kamera at tage årets billede. Mobilernes billedkvalitet er fortrinlig nu om dage, så hold dig endelig ikke tilbage.

Et uvildigt dommerpanel kårer i slutningen af året de tre allerbedste billeder ud af dem, I uploader på fotokonkurrence.dvl.dk. Ud over ære og hæder er præmierne rigtig flotte: Outdoor-butikken Friluftsland har sponsoreret gavekort på henholdsvis 1000 kr., 750 kr. og 500 kr. til de tre bedste.

Ethvert DVL-medlem kan deltage med tre billeder, som kan udskiftes indtil sidste konkurrencedag – i år er det den 23. oktober. Og billederne skal naturligvis være taget på en vandretur eller vandreferie med DVL.

Medlemmer af dommerkomiteen, Styrelsen, ansatte i sekretariatet samt personer i disses husstand kan dog ikke deltage i fotokonkurrencen.

Gå straks til fotokonkurrence.dvl.dk og upload 1, 2 eller 3 pletskud

Med samme login og password, som du benytter på medlemsportalen, er du klar til at logge på og uploade billederne.

Se de seneste års vindere her:

En tur i helvede vinder fotokonkurrencen 2021
Fotokonkurrencen 2020: Topkarakter til havudsigt
Dommere falder pladask for årets foto i 2019