Hvor går du med på Vandrernes Dag?

DMI's vejrudsigt for på søndag forudser mest tørt vejr med nogen sol, en del blæst og temperaturer mellem 15 og 18 grader. Det ser da dejligt ud til en vandretur i godt selskab, ikke?

DVL's Danmarkskort har fået prikker af Vandrernes Dag. Kom med os udenfor! Foto Google Maps

DVL's Danmarkskort har fået prikker af Vandrernes Dag. Kom med os udenfor!

Den 15. september fejrer Dansk Vandrelaug den årlige Vandrernes Dag. I år med over 50 gratis ture fordelt i hele landet. Alt, du skal gøre, er at møde op i fornuftigt tøj – gerne flere lag, så der er lidt at tage af og på.

Med et kig hos DMI kan du vurdere, hvilke tøjlag der er mest praktiske på søndag.

Læg lidt snack og eventuelt en madpakke i rygsækken sammen med en vandflaske og måske en lille termokande med kaffe eller te, så sørger vi for, du får nogle dejlige timer i naturen i masser af godt selskab.

Velkommen udenfor på Vandrernes Dag

Når du har fundet den vandretur, du vil med på, møder du blot op til rette tid på turens mødested – det er altid tydeligt beskrevet på de enkelte ture. Det kan fx se således ud:

Find ud i naturen sammen med os og husk, du er en bedre vandrer, end du tror. Dansk Vandrelaug lægger ruten for din motion i godt selskab.

Her får du et overblik over samtlige ture fordelt på regionerne:

Vandrernes Dag 15. september 2019 Gå dig sund - lev længereVandrernes Dag i Region Nordjylland
Vandrernes Dag i Region Midtjylland
Vandrernes Dag i Region Syddanmark
Vandrernes Dag i Region Sjælland
Vandrernes Dag i Region Hovedstaden

Med DVL på vandretur

På vandretur med DVL sørger vores erfarne turledere for, at du bliver ført sikkert rundt i landskabet, langs vandet og i byer. De holder de fornødne pauser undervejs, hvor vores hver især medbragte kaffe/te og madpakke/mellemmåltid bliver fortæret.

Læs også Sådan vandrer vi

Du får med stor sandsynlighed også et par vandrehistorier undervejs, mens gruppen i det hele taget er garant for godt selskab.

Hvis du vil se, om det at vandre i vores gode selskab er noget for dig, er søndag den 15. september en ekstra oplagt mulighed at gå med på tur. Det er gratis, og du er mere end velkommen.

Som gæst kan du også gå med på alle andre dage af året, her koster det blot 30 kr.

Læs også Du vandrer længere sammen med en ven