Kom på toppen på Vandrernes Dag

Den 3. søndag i september 2020 inviterer Dansk Vandrelaugs 20 afdelinger alle ud i naturen på Vandrernes Dag.

På vej mod toppen i Nationalpark Thy - en af de mange vandrestier i Region Nordjylland. Foto Michael Rasmussen

På vej mod toppen i Nationalpark Thy. Foto Michael Rasmussen

Vi går distancer på mellem 5 og 21 kilometer den 20. september – fordelt på over 30 vandreture på Vandrernes Dag 2020. Fælles for dem alle er, at der er et højdepunkt undervejs. Vi byder på dejlige udsigter fra menneskeskabte såvel som naturlige toppe og sætter måske et nyt perspektiv på en gammelkendt vandresti.

Her kan du få en optur over vores mange topture, når På toppen med Dansk Vandrelaug og Vandrernes Dag samler kræfterne og inviterer alle udenfor.

Vær vært for nye vandrere

Frisk luft og store vidder gør godt, i særdeleshed i år. Mange har opdaget, hvad naturen gør ved os, når verden generelt sætter masser af begrænsninger. Men hvor mange kender egentlig til Dansk Vandrelaug fine fællesskab?

Gå med på Vandrernes Dag 2020På Vandrernes Dag holder vi åbent hus og håber, du inviterer venner og bekendte med ud i vores natur.

Fortæl de nysgerrige gæster, at turene på Vandrernes Dag varierer i længde, men flertallet er omkring 10 km. Og vores erfarne turledere tilpasser tempoet, så alle nyder turen.

Vi går fra Hirtshals i Nordjylland til Broagerland i Sønderjylland. Vi tager til toppen af Esbjerg og vandrer på både Djurs, Mors, Fyn, Falster og Bornholm. Sjællændere kan ligeledes tage nord-, syd-, vest- og østpå. De kan også vælge en af de mange ture, som forenes ved Høje Sandbjerg – et af Nordsjællands smukkeste udsigtspunkter.

Kig på landkortet, vælg en tur og hank op i en, som trænger til god motion i hyggeligt selskab. Vandrernes Dag-turene er gratis for alle. Det samme gælder i øvrigt resten af årets topture.

Vandrernes Dag 2020 - Klik på kortet og zoom ind på dit område af Danmark.
Vandrernes Dag 2020 – Klik på kortet og zoom ind på dit område af Danmark.

Vandrernes Dag i Region Nordjylland
Vandrernes Dag i Region Midtjylland
Vandrernes Dag i Region Syddanmark
Vandrernes Dag i Region Sjælland
Vandrernes Dag i Region Hovedstaden